söndag 30 november 2008

1:a Advent, dop!


Jaminsann idag är det första advent! mysigt sa.. måtte ja får många fina julklappar iår :) jag har dock inte tagit fram några adventsljus ännu men får väl leta fram de när ja ska äta! men igår satt ja fram ljusstakar och hängde upp julstjärnor :)

Jag ska på dop idag också, det är Emelie och Patriks barn Elias som ska döpas! och jag och Niklas har fått det ärofyllda uppdraget att vara faddrar! inte illa må ja säga. det ska bli trevligt.

=^.^=

fredag 28 november 2008

Emo

här är min emo..


http:

torsdag 27 november 2008

skor

ahh så fiiina!! men dom fanns bara i barnstorlekar.. :/
ahh så granna! dom får du gärna köpa te mi!!


dammsugarmunstycke


Gud har ett hjärta!! Jag har aldrig varit med om något bättre!! Sätt detta munstycke på din damsugare och dra över dammet, i bokhyllor, fönsterkramar och andra småytor så är de borta lika snabbt som du hinner säga gud :O glöm alla blöta och smutsiga disktrasor som ändå bara lämnar massa småskit efter sig!

Skor


Finns det inte sånnahär skor till killar?? ja vill ha!

onsdag 26 november 2008

Isljudkonst


Ikväll har jag sökt 8 förskolejobb! :) Antagligen vill alla att man ska ha minst barn och fritidprogrammets utbildning vilket jag inte har.. men men.. man kan ju alltid hoppas för jag är ju så snäller sa! och det är vikariat fram till i sommar så sen kan jag ju börja plugga!
Nu har det blitt varmate igen och all fin snö och frost har blitt regn :/ måtte vi få en VIT jul!!
Igår storstädade och möblerade ja om på mitt rum! blev så bra och grannt sa! skoj med lite variation i vardan.. Längtar tills jag har ett eget hem där jag kan inreda allt precis som jag vill!! nu känns de ju inte lönt att göra något här hemma precis när det är två tokkar här som bara ställer till.. men om jag skulle få lite pengar av pappa skulle ja kunna fixa te de lite här! hade varit lite skoj.. inte renovera massa och sånt då men kanske måla om och fixa lite nya golv, eller ta fram de gamla) för de vi har nu är helt förskräkliga!! och köpa nya fina saker.
Måste börja röra på mig lite mer igen.. typ springa en runda varannan dag eller nåt.. trättsamt nu när det regnar och är kallt bara.. men ja har ju lixom ändå inget bättre för mig och om ja springer den rundan jag sprungit innan kan jag sitta vid datorn, ta på träningskläder, springa och duscha och sen sitta vid datorn igen efter iaf 40 min.. så de tar ju inte så lång tid (och ja jag springer typ bara 20 min för annars dör jag.. haha MEN sen är det ju bara så att man ska börja göra det också.. puh..
Härromdan var jag, Niklas och Ida nere vid Skeingesjön och kollade. Det var urmysigt i solnedgången och det var is över hela sjön förutom lite längre bort.. haha.. Vi hackade hål i den och slängde ut isbitar som gled hur långt som helst över isen och det lät apmysigt.. vet inte redit hur man ska förklara det.. ungefär som åska men inte så mörkt och mullrande utan fint och plingande! TESTA om du inte radan gjort det!

tisdag 25 november 2008

kalltkallt


uff de blir alltid så kallt här hemma på vintern! måtte ligga under täcket! men snart har man väl vant si.. så är de bara ens besökare som besväras av de :/ tiihi

Jag måste lära mig att baka bröd och bullar och göra köttfärspaj.. antar att inget av de är så komplicerat men har man aldrig gjort de sa är de nokk klurigt nokk :P

Vill hitta på nåt med mitt rum också.. ska nokk ta och möblera om lite.. det är skoj. skulle va skönt med sängen brevid elementet så man kan slänga upp si på de när man fryser men då kommer sängen rakt framför massa eluttag i rummet.. inte bra inte.. men aja.. på nått sätt ska de nokk bli bra!

kollade på topmodel repris imorse och de va en asrolig tjej som ja inte minns.. men de va för hon åkte ut först :/ hon va trög och sa massa roliga saker haha

fredag 21 november 2008

SnÖö Ö_ö


Inatt körde jag och niklas mamma och ingvar till flygplatsen utanför malmö.. de snöade och va så dant sa! men mysigt! catman och niklas tyade inte köra hem te osby igen på natten så vi körde hem te ida istället. körde lite vilse på vägen dit också.. så vi va inte frammae förren vid sex. sen sov vi till tio och sen köpte ja 2 par nya byxor, ett par skor och en tygkasse innan vi körde hem!! allt för 900:- :D
måste säga att de är mysigt med lite snö nu också! hoppas den blir kvar ett tag eller helst till efter nyårsafton!

torsdag 20 november 2008

aja


Idag blev bilen klar, skönt de! den är skönast att köra!! :) men nu måste vi bara besiktiga de innan den är körlovlig igen..
Jag och pappa bytte till vinterdäck ikväll och senare inatt ska jag och niklas köra mamma och ingvar till skurup för de ska åka till Egypten! :O
och de ska bli haalt.
vet inte va jag ska skriva mer... mitt liv står ganska så still nu.. hehe och de börjar sina i kassan.. :/
jag vill ha jul nu och sen vååår direkt!! våren är så härlig att ja kan döööö.. men de vill ja inte..
nee nu får de hända nåt i mitt liv snart!! ring från netto och ge mig jobbet eller säg att jag kommit med i robinson! haha de hade vat nåt.. ellor ge mig käääärleken tack!!

tisdag 18 november 2008

fylleri övning


1. Jag har insett att min senaste kyss var tråkig..
2. Jag lyssnar på
Jay Brannan
3. Jag pratar bara när det behövs.. man har ju trots allt två öron men bara en mun..
4. Jag tycker om
soliga dagar i skogen med kompisar och äventyr!
5. Igår var jag hos mamma
6. Min första riktiga kyss var intressant
7. Jag avskyr när folk är otrevliga
8. Kärlek är det viktigaste
9. Jag gillar att bada om somrarna
10. Jag kommer alltid att vara catman!
11. Jag är hemligt förälskad i Jay Brannan och Byron Sully, men schyy säg inte de högt!
12. Sist jag grät var när jag testade tårkanalerna
13. När jag är glad njuter jag av livet
14. När jag vaknar på morgonen tänker jag att jag inte borde sova så länge..
15. Innan jag går och lägger mig skriver jag vad jag gjort under dagen
16. Just nu tänker jag på
att jag har ont i ryggen :/
18. Idag har jag firat Ida som fyllt år :)vet ikke
17. Var är fråga sjutton?
vet ikke
19. I natt ska jag drömma fina drömmar
20. I morgon föds en ny dag som aldrig tidigare sett solen.. tänk på de du!
21. Jag vill ha en kattunge, hitta kärleken, flytta till torpet, ha vår och ett bra jobb!

måndag 17 november 2008

kyla


äntligen har de kommit lite kyla! lite typiska bara att den kom just nu när ja lämnat bilen till verkstan och måste cykla överallt.. hehe men det är mysigt ändå! så fina stjärnhimlar på kvällarna när de e kallt.. bara för de inte är några moln som det är kallt.. och när de inte är några moln kommer de ingen snö.. och när molnen kommer igen blir de varmare och ingen snö ändå.. och ingen stjärnhimmel heller fördendelen..
har börjat kolla lite på Dr. Quinn igen.. de går i lite vågor dedär.. hehe men det är bra! :)

fredag 14 november 2008

Into the wild

Christopher McCandless utanför “The Magic Bus”.

Nu har jag precis kollat på Into the wild! Det är en sann historia om en kille som lämnar allt och beger sig ut i vildmarken. Tyvär dör han efter att ha ätit en giftig växt.. :/ Bilden här ovan hittades i hans kamera.

Man skulle ju vilja testa på att leva lite som han gör.. de skulle nog vara bra för både de ena och de andra.. men det krävs mycket planering och skit.. :/ men de behöver ju nödvändigtvis inte vara så extremt! ;)

Christopher McCandless lämnade etablissemanget fullständigt efter sin universitetsexamen 1990. Han tog namnet Alexander “Alex” Supertramp och började att utforska USAs vildmark - kulmen nås våren 1992 när han beger sig till Alaska.

Den 6:e september 1992 hittas hans döda kropp i det bussvrak han bott i. Då hade Christoper varit död lite mer än två veckor.

Supertramp beskrivs som en driven, principfast och intelligent ung man som väljer att hoppa ur ekorrhjulet. Bakom det hela finns en djupt rotad konflikt med föräldrarna, men det är inte bara det som driver honom ut i det “vilda”. Han träffar flera personer på sin resa och han verkar vara en kärleksfull människa som både ger och tar.

skolan


jag saaaaknar min gamla skola och alla kompisar där!! hade ju roligt varje dag!
Nu sitter jag bara här hemma och ruttnar.. borde göra något med mitt liv (A) kan man inte skruva tillbaka tiden lite?? :)

torsdag 13 november 2008

tankar


Nu har jag inte skrevit nåt här på lääänge..

Har lekt lite med Hanna och Ida.. vi har varit ute i brunkelstorp och utforskat skogarna och lite sånt :) och kollat på massa filmer.. och igår va även pixie här.. kollade på the mist den var bra! bra att den slutar lite oväntat ;P mahaha

Det har varit fullmåne några nätter nu också! det är mysigt.. så ljust ute! men de hade ju varit lite mysigare om de va stjärnklart och kallt också ;) längtar lite efter snön och julen nu!

Jag och Niklas har fått äran att vara faddrar på Emelie och Patriks son Elias dop! De ska bli jätteskoj men nervöst att stå där framme när alla glor på en hahah ;P
Va på toppen av Brunkelstorp igår med Hanna! man ser ut över alla fem bondgårdarna där ifrån.. och där ligger ett gammalt gravröse från 500 f.kr. helt sepe att dom stenarna har elgat där så länge och att jag är där och stampar omkring nu.. hehe.. dessutom va de flera träd där som var perfekta att sitta på.. måtte ja gå dit ofta i sommar och tänka och kolla på solnedgångar!

Happy Tree Friends

Ahh dom är roliga men hemska! hah



söndag 9 november 2008

Håkis


Igår kom Hanna hit och lekte med mig :) vi lagade mat och gjorde god sås som hannas mamma brukar göra! :) gott gott sen kollade vi på teve.. va bara massa pms tjejer var vi än glodde :S
Nu har jag precis lämnat henni på stationen och fått hem niklas och ida! vi ska laga taco sen <3> De får sanrt se te att bli (ahhhhhhhh nu raderades allt ja skrev här efter!! ma kna ju få daaaaaaaaaaaamp men får väl skriva om de..) lide kallare igen, är ju femtioelvagånger mysigare än detta slabbet!! ge mig en vit jul! :)

lördag 8 november 2008

frisyr


Ja måtte börja ha lide roligaare frisyrer! men mitt hår är så trist att ja måste ha massa spray och tupering och skit så håret kommer gå sönder.. men om man ska ha håret kan man ju likagärna ha de ordentligt tills man tröttnar och sen klippa av skitet om de blir förstört.. ^^

tack hej

fredag 7 november 2008

KOrakning


Det är så skönt nuförtiden när man bara kan öppna fönstret en liten stund så blir de lagom kallt och skönt till att krypa ner under täcket! och det kommer inte massa mygg och flugor och stör :)
Idag tog vi in de sista kossorna i ladugården, de gick bra.. men trättsamt mä så många att mata och hålla på mä nu.. och trättsamt för dom att stå fastbundrna hela vintern nu.. tss men aja dom blir ju iaf serverade mat och allt! Hjälpte te att raka några också, man blir håriagre än en Angora katt av allt to som flyger runt.. uffuff

måtte kolla på Titanic snart! va längesen nu.. hehe och Leonardo och Kate ska spela tillsammans i en ny film nu :) men den kan nokk inte bli bätter! hehe

Hej å hå nu ska ja blondera mi!

torsdag 6 november 2008

äventyr


idag har jag och Ida varit ute på äventyr! :) pratat med kossorna, gått i skogen, aktas oss för vildsvin och hittat ett ställe med supermånga kantareller! men dom va inte så fina nu längre så vi väntar te nästa höst! ska bli gott. Vi har även spanat in gamla stugor och torp! jaaaaaaaaaaaag vill flytta in i de lillllla torpet!! måste prata lite med pappa så han kan snacka lide mä ägarna eller nåt.. tss skulle va så mysigt så! och då skulle ja köpa kattbebisar :)

Jag har även fått min skiva med Jay Brannan idag!! :D;D:D:D:D
Tack å haj för maj köttfärspaj!

Regel


"Den enda reglen är: var inte tråkig och klä dig snyggt vart än du ska, livet är för kort för att smälta in" -Paris Hilton

bilen är på Vali Myers

onsdag 5 november 2008

Löööööve


Aja.. har inte skrevit här på så länge nu sa.. men de får de nokk bli ändring på! har räfsat så möt löv både i förrgår, igår och idag! men nu är de äntligen slut på att iaf! skönt dä! Denna vecka ska ja mata kossorna både morgon och kväll! kommer tjäna så möt pengar!! hehe och varje gång man går ut ur ladugården ska man säga "tack å haj köttfärspaj" för man vet aldri när man ser dom för sista gången.. :S

Har skruvat te benen på min säng ikväll, så nu knarrar de inte massa när ja vrider å vänder på mi i den.. lika gla ä ja för de men glaast är nokk niklas!
Politik och sport är de tramsigaste som finnes på denna jord!

måndag 3 november 2008

Sinbad!!


ja är så mätter så mätter!! jag och håkis har har kollat på Sinbad!! haha tyckte de va sååå bra när ja va liten ju.. onyttigheter har vi också krängt i oss och som att de inte vore nokk mä de så kom ida hit mä en äppelkaka! inte illa men mättande ;)

jobbade igårkväll, satt i stämpeln för första gången och det var skoj :) kom en lite argsintkille frammåt småtimmarna bara som spottade och fräste och berättade för mig att jag är en horunge och att han minsann skulle knulla hela min familj ^^

va hemma hos Stephans föräldrar idag också och blev fotad får hoppas de ble nån granner bild :)

lördag 1 november 2008

fredagkväll

Igår plockade vi ner studsmattan här hemma.. dååå är verkligen sommaren och all värme borta minsann! :/
Senare på kvällen firade vi Lottas äldsta son Fredrik som fyllde år.. fick smörgåstårta och tårta, gott gott!
Vid elva körde ja in några till hässleholm som skulle till kings head sen körde ja hem till Stephan där även Hanna var och lekte lite med dom :) vi gick till Q-bar.
Klockan 2 körde jag och hämtade Fredrik och en till som skulle hem till Osby igen och sen körde ja hem till Therese och kollade på en film, eller ja sov mest haha..
Och klockan 4 körde ja hem och matade tjurarna och sen sov jag gott!! :)