tisdag 14 juli 2009

Det händer saker.


Nu har det snart börjat hända lite saker i mitt liv, ska bli spännande :)
Jag har kommit in på skolan jag sökte till i malmö, måtte de bli bra.
och jag har också varit uppe på lindhem och fått lite jobb som timvikarie i sommar och även till hösten och så, najsmajs.
Jordgubbssäljandet är snart också slut, det känns både tråkigt och skönt.. det börjar bli lite tröttsamt att bara sitta drä upp och ner på en stol och glo, men samtidigt är de skoj att träffa alla folk :) de känns ju som man känner de största stammisarna nu.. haha
dessutom sitter jag och kränger i mig en apgod pastasallad i stundens hetta.


Det händer också lite andra spännande saker, träffar mina kompisar mycket, vilket resulterat i att jag inte suttit vid datorn så mycket på sistonde, det känns bra.
Vi hittar på massa bus och skoj, grillar i skogen, badar och sover under stjärnorna (ibland) haha
.. I helgen var jag, Hanna och Alex på en liten roadtrip till österlen och ale stenar de va mysigt. Natten tillbringade vi i bagageutrymmt på bilen, lite trångt och fötterna hängde utanför men de gick de också :) Det går så lätt att hitta på saker bara man vill. man behöver inte planera massa hela tiden då händer de inte hälften så mycket som de skulle kunna göra.
Nu sitter jag i Idas lägenhet och passar den och hennes lille ludentass =^.^= medans hon och Niklas är på öland och skakar tass med kungafamiljen.
och som grädde på moset har jag fått en ny aphet mobil ;) muhaha

7 kommentarer:

Emelie sa...

Vill också slippa planera ^^

Catman sa...

hehe gör de ;) eller planera måste man väl endel, speciellt när mna har en liden unge ;) men man ska vara lite mer impulsiv!

Emelie sa...

Jag var nog det ganska mycket innan bebis, fast då hade jag inte körkort. ^^
Fast hellre ett liv med Elias än att kunna vara impulsiv. Han är så rolig och glad HELA tiden!! :D Vårt allt :)
Igår slog han sig, då grät jag mer än Elias, haha. Man tror ju alltid det värsta.. ^^ Jag kunde ju inte lugna Elias när jag själv grät så Patrik fick ta Elias, då blev Elias tyst och efter lite vatten så var han glad och sprallig igen! ^^ Hur ska jag klara detta? Han kommer ju ramla fler gånger ^^
Oj, vad långt detta blev, hahaha
Förresten, om du vill så kan du ta väck min länk i din sidopanel, hemsidan har bytt adress men jga skrivier inte där längre. Om du vill kan du lägga in min nya blogg istället: www.emeliesgodsaker.blogg.se
Kram!

Catman sa...

ahh haha ja de förstår jag och sen när han blir lide större får ni ju hitta på massa saker med honom :D
haha jo det är ävl inte lätt att se nån man älskar så mycket slå sig, hoppas det inte var så allvarligt!'
okej de ska jag göra om ja minns hur jka gjorde ;)
kram

Emelie sa...

Jag tror inte det var så allvarligt men först så trodde jag det. Han kröp och snubblade på något lustigt sätt och slog till med ansiktet och när jag såg att det var lite blod i munnen så trodde jag att han hade tappat en tand eller nåt. Men eftersom han blev så glad så snabbt så var det nog inget allvarligt. Han har iaf alla sina åtta tänder kvar! ^^ Ja, det ska bli kul när Elias är äldre och man ska ut på äventyr och sånt med honom! :)

Catman sa...

ahh de var ju väl.. dom kommer som fartdårar nu! haha bits han inte? :P
mm och lära honom massa bus :P haha

Anonym sa...

gratis gratis gratis :P