tisdag 30 mars 2010

ohh neeej nu blir vi överkörda!


Ja så har jag skrekit några gånger idag när jag varit ute på presentjakt med lilla Prisca i stora Lund, som förövrigt visat sig vara en mysig stad med massa fina gamla hus överallt. Det har varit en solig och fin dag :) vi har klämt i oss både kebab/kycklingrulle och nu precis slank en kanelbulle med kaffe också ner. gott gott.

Men innan lundabesöket var jag i den lite större staden Malmö för att gå på intervju med självaste ROBINSON :) tredje gången gillt kanske! Fick först en tjock bunt papper med 5-6 frågor på varje sida att svara på om allt möjligt i mitt liv.. spännande spännande.. sen fick jag prata med en hemskans trevlig tösabit i 10 min. Innan jag gick sa jag åt henne att nu göra ett klokt val och ringa mig igen. hon sa att hon verkligen skulle säga till de högre makterna att tänka lite extra på mig ;)

måtte jag nu få plågas på en varm strand hela halva sommarn och komma hem liiite rikare!

onsdag 24 mars 2010

I like

Jag längtar efter en härlig vår! Denna granna bilden tog David Thulin förra våren på mig och hannis med en alldeles uyynderbar utsikt va ;)

Nu har minsjäl snön fått eld i röven och försvunnit illa kvick! I like :) hoppas att mysiga picknickar i skogen väntar runt knuten.

Satt en stund i livet hemma hos en levanes trevlig tanta när jag jobbade igår.. första gången jag såg henne blev jag lite rädd för hennes ögon som verkar se allt och stirra nåt grändalöst.. men de kan ju va trevligt det också :) alldeles precis utanför köksfönstret där vi satt hade hon en liten bricka fastklämd med fågelmat och margarin som småfåglarna gottade sig i. var skoj att se dom så nära, hade ju kunnat ta dom med handen om inte rutan var ivägen, till och med katten hade en filt i fönsterkarmen där han brukade ligga och titta på dom medans de helt orädda stod utanför och retades ;) Sen visade hon mig massa silversmiden hon gjort och tyckte verkligen att jag borde testa på det och jag blev lite sugen :) roligare att både ha och gebort egengjorda smycken.


måndag 15 mars 2010

Sjöjungman?

Målade lite i helgen :) eller ritade med tusch kanske passar bättre.. Det är skoj när det blir som man vill.. Men jag ogillar små bilder. Vill ha stooooora! Jag säger som Hanna "Jag kan ju inte bara kasta bort all talang och tre års utbildning." så nu blire te å måla!

MEN vad heter dedär små havsvarelserna? sjöjungfru och sjö...... man? havsman? På engelska heter det ju mermaid and merman.

ugglor är också granna :)

onsdag 10 mars 2010

Luftegott

Har du märk hur gott det luktar i luften? fantastiskt! Jag har inte skrevit här på hela mars.. det är dåligt, men jag är nog en periodbloggare ;) Du kan ju inte få för mycket av de goda heller liasom. Tiden bara flyger iväg och på sistonde har jag haft massor jobb! Det är skoj faktiskt, underbart att komma ut till alla gamla som bor på landet nu när våren kommer. Är det någon som vill ha sommarjobb i hemtjänsten kan jag verkligen rekommendera att söka nu!
Jag går bara och väntar på våren nu känns det som.. Jag har lyckats se några snödroppar och en krokus redan :)
Ska bli levanes härligt när det förbaskade vita kan försvinna så jag kan dra med fina kompisar ner till ån och gilla eller picknicka.
Denna våren ska jag
verkligen försöka njuta av!
Gör det du också!

I Helgen tog jag, Ida, Hanna och Alex oss en liten promenad och sen grillade vi!





P.S min kära dator har fått si en makeover
och blitt hemskans granner! ;D