onsdag 24 mars 2010

I like

Jag längtar efter en härlig vår! Denna granna bilden tog David Thulin förra våren på mig och hannis med en alldeles uyynderbar utsikt va ;)

Nu har minsjäl snön fått eld i röven och försvunnit illa kvick! I like :) hoppas att mysiga picknickar i skogen väntar runt knuten.

Satt en stund i livet hemma hos en levanes trevlig tanta när jag jobbade igår.. första gången jag såg henne blev jag lite rädd för hennes ögon som verkar se allt och stirra nåt grändalöst.. men de kan ju va trevligt det också :) alldeles precis utanför köksfönstret där vi satt hade hon en liten bricka fastklämd med fågelmat och margarin som småfåglarna gottade sig i. var skoj att se dom så nära, hade ju kunnat ta dom med handen om inte rutan var ivägen, till och med katten hade en filt i fönsterkarmen där han brukade ligga och titta på dom medans de helt orädda stod utanför och retades ;) Sen visade hon mig massa silversmiden hon gjort och tyckte verkligen att jag borde testa på det och jag blev lite sugen :) roligare att både ha och gebort egengjorda smycken.


1 kommentar:

beibikeik sa...

så gulligt :) Ditt jobb verkar trots allt vara ganska så mysigt ibland. :p
AAh längtar till våren med! Och till sommarn! Och havet!