söndag 28 februari 2010

vårsjuk

Efter att jag spydde i torsdagsmorse har jag nu legat på rygg största delen av de 3 senaste dygnen. Jag har hunnit få en liten inblick i OS och andra oviktiga teveprogram men även kanske möjligtvis förhoppningsvis blitt av med iaf nåt kilo av vinterhullet.

Idag vaknade jag äntligen upp nästan lika pigg som en lärka. uuuunderbart :) det blev en liten tripp ut i vårluften där jag mötter av vårfloderna som alla pratat om medans jag legat nerbäddad. Blev även en tripp till affären där jag plockade på mig lite gott jag fick syn på, blev mest sugen på nachochips och färskost med kantarellsmak och tillsammans smakar det himmelskt. Det får jag unna mig nu!


Skit i dedär vinterhullskilot jag skrev om innan :)


onsdag 24 februari 2010

owl

härromdan fick jag syn på en så levanes granner liten uggla bland reaprylarna i en affär. var tvungen att köpa den och nu har jag kommit på den briljanta idén att en sån kan jag tattuera på underarmen! ugglor är fina symboler.. kloka och mordiska och så ;)

idag hittade dessutom dessa 2 supergranna huvtröjjorna för 600:- tillsammans :) den ena med roligt tryck på ryggen (ryggarna brukar alltid va så tråkiga) kan lyckan bli mer total säg?

största misstaget för dagen var att jag gick in i osbys lilla parfymaffär med huvudvärk.. där skulle man behöva en ordentlig gasmask.. men men.

nu börjar jag jobba om en timme. snälla Ida har lagat spagetti och köttfärssås :)

söndag 21 februari 2010

smokysnow


Har haft en levanes trevlig dag med Hanna, Alex och Ida :) vi begav oss ner till ån och grillade några korvar. Det var dock svinkallt så de dröjde inte så länge förren en kopp kaffe och film lockade mer.

Tonight



Försmäkta dig men jag gillar denna låten!

lite enkel
lite dålig
lite sårbar
mycket fin.

onsdag 17 februari 2010

nostalgi



Om man tittar något år tillbaka på sin bilddagbok kan man drabbas av plötsliga nostalgianfall. Det gjorde jag precis.. nu längtar jag ganska mycket efter våren och alla fina solstunder med kompisar.

tisdag 16 februari 2010

yaya

Nu har jag sökt till konsthantverkslinjen på Glimåkra folkhögskola :) måtte jag komma in och få så levanes skoj med flödande kreativitet.

Igår beställde jag även de gröna skorna jag har på bild i nåt inlägg här under. hoppas de kommer i veckan och sitter som en smäck.

dessa läkerolen är mumsmums!

måndag 8 februari 2010

måla med en touch av cat


Idag har jag målat! fick hjälp av love som givetvis måste smyga på och anfalla allt som rör sig. Dessutom ska han dricka och doppa tassarna i allt vatten förutom det i hans egen vattenskål. men han gjorde ju det hela lite roligare :)

shuuue?


granna skor.. men dyra och jag är ganska dyr i drift och nu måste jag ju klippa mig en gång i kvarten :/

ena paret av mina nuvarande skor ser ut som rymdkängor och de andra drar åt sig vatten bara de känner doften av det.

måndag 1 februari 2010

ljud

Det händer inte så mycket i mitt liv tillfälligtvis ;)
MEN jag väntar på våren...

...och lyssnar dagarna i ändå på vackra låtar.. hur många gånger jag än lyssnar på låtar är det väldigt sällan några ord som fastnar. därav har jag kommit på att det är ljudet som är viktigast för mig. Och det är mest karllåtar som är bra.. men här nedan följer några bra kvinnolåtar :)
varsågod och njut i väntan på den riktiga njutningen FÅGELKVITTER!!

PINK - I Don't Believe You


THE CARDIGANS - You're The Storm


BEYONCÉ - Halo