söndag 24 maj 2009

Fotoäventyr

Hade en riktigt trevlig dag igår när jag tillsammans med Hanna och två kompisar till henne körde till Jönköping för att fota :) Hennes kompis är typ fotogalen och kör gärna långt till fina platser.. hehe hittade några fina platser också och fick lite fina bilder och minnen. På ett ställe lurade han upp oss i ett berg, men kloka Hanna klättrade bara halvvägs och gick (eller kasade och klängde i trädgrenar) sen ner och förberädde sig, sin mamma och en tjej i kassan på restaurangen på vår andras död.. haha hon är den stirrigaste men roligaste quinna ja vet! :) Vi överlevde och fick se världens utsikt över Jönköping och Vättern. Det är skoj med lite action i vardagen och lite folk som tycker likadant. Vårt sista mål blev en gammal borgruin några mil norr om Jönköping precis utmed E4:an. Där var det otroligt vackert när solen började gå ner och det låg så högt upp att stora gårdar nedanför såg ut som små leksakshus.
Favorit i repris tack. :)

tisdag 19 maj 2009

HaLLå?

Jag vill faktiskt ha lite kommentarer också eller är ja så hemskans tråkig?

Besökte iaf vindskyddet i helgen med Hanna och Erica :) det var mys.. fast just vindskyddet var beslagtaget av massa utländska karlar som grillade ett stort djur över elden och spelade "skakapårumpan" musik.. så vi smög fint förbi och höll till lite längre in i skogen. Med alltid minst ett öra vänt mot dem av rädsla att plötsligt bli överraskade och själva hamna över elden..

måndag 18 maj 2009

Firefly

sååååå fin låt! :)
musikvideon kunde dock varit betydligt bättre..

lördag 16 maj 2009

Neko

Här kommer ännu en bra låt och videon är så mysig!
Jag brukar tröttna på låtar ganska snabbt och tänka på vissa saker när ja hör dom..
typ alla låtar ja hade på mp3n när ja delade ut tidningar en sommar kan jag inte lyssna på längre.. tänker bara på bajstidningarna då.
MEN Takidas låt Curly Sue lever fortfarande i mig efter ett helt år.. och den har varit med om en hel sommar på ikea.. det betyder att den är en mycket bra låt.
Detta är en annan bra låt från Takida



och missa förjisses inte snyggingen 3 minuter och 14 sekunder in i låten!

fredag 15 maj 2009

måleriverk

Mina 2 senaste verk.
Alla mina människor har stora näsor för ja tycker de e grannt :)

onsdag 13 maj 2009

Mange = stor kise

=^.^=

Grattis på 11-årsdagen Mange!

söndag 10 maj 2009

Vägkantsröjning


Idag samlades massa människor från lilla byn Brunkelstorp och hjälptes åt att klippa och såga ner grenar och buskar i vägkanterna. Efteråt grillades det korv :) mysigt och trevligt att umgås med sina grannar må jag säga! Jag är sååå glad att jag bor här :)

fredag 8 maj 2009

Filippa Bark

åhhh det är så man kan döööö! HAHAHAHAHAH
"okejdå konstigt namn men, taskigt av din mamma men så kan man visst heta" ROFLOL

tisdag 5 maj 2009

blomstrande

wiie jag har fått sommarjobb på IKEA i sommar! Det är bra :)
Har kännt mig kreativ och målat och ritat lite idag.. gillar mest att rita för man får så fina linjer och detaljer enkelt.. Men de blir ju lite trättsamt att rita stora tavlor.. och små tavlor kan man slänga i väggen.. stort och maffigt ska de va om de ska va nåt.
Måste söka till Robinson snart också.. men vet inte vad jag ska skriva..

måndag 4 maj 2009

Försmäkta mig

Försmäkta mig men GUD vilken vacker musikvideo!
Knappt så ja skulle kunna göra de bätter själv, och de skulle behövas en liden flickarakkare te detta..

P.S. Det luktar gott ute efter vårregnet.


fredag 1 maj 2009

Valborg


Jag firade in våren nere vid ån med Hanna och Erica :) fruktansvärt mysigt.. nokk min mysigaste valborg! Vi var dock rätt sena på de.. kom inte dit förren efter solnedgången och innan köttet var färdiggrillat var de nästan mörkt, men man kan inte stressa hela tiden så vi satt kvar och njöt av tillvaron och av allt fint.. plötsligt stördes vår frid av dova små mullranden och vi trodde vi skulle bli uppätna av små äckliga Ronja Rövardotter grådvärgar :o men sen kom vi på att de bara var raketer som dom smällde upp inne vid majbrasan i byn..
När de blitt så mörkt som de ungefär skulle bli under natten beslutade vi oss för att gå hem. Efter att vi packat ihop alla saker och Erica hade trampat på en lövhög med ett hål under så hela hennes ben försvann ner bland stenarna begav vi oss mot den lilla skogsvägen. Lite smått vingliga av vår salongsberusning staplade vi oss över stengären, stockar och uppför branta backar i endast månljusets sken och med en viss rädsla att bli upptäckta av vildsvin.

Men vi kom nästan helskinnade och oskadda hem och vad vore väl inte vardagen utan lite dumstridigheter och äventyr?

Detta måste göras om!