torsdag 30 april 2009

Over and Out

wiie nu ska ja aldrig sitta inne med datorn igen! eller jo.. de kommer ja nokk göra. men trevligt att sitta här ute må ja säga.. kolla bara alla löv.


har bytt till sommardäck på bilen idag också.. allt i sista stund vettu ;)

tisdag 28 april 2009

Gynning + Bon Jovi


Carolina Gynning målar fruktansvärt fint! Jag vill också! Plus att hon är hemskans rolig och snygg :3

Denna mannen sjunger hemskans bra, ser inte heller så tokig ut och har snygg frilla på bilden!

måndag 27 april 2009

Ännu en dag vid ån

Igår tillbringades ännu en dag nere vid ån :) nu har löven i bokskogen börjat komma också.. hemkans grannt!
Hanna, Pixie och Prisca var med mig. Vi hittade en ny trevlig plats med massa stora stenar där man kan grilla!

Catman looooves it!


fredag 24 april 2009

bumble bee


Jag har blitt fruktansvärt rastlössistonde.. kan inte begripa detta. men det är nokk våren och alla saker man vill uppleva med den.
När jag flyttarhemmifrån och skaffar kattaskrällen ska dom minsjäl heta Bumble Bee och Daisy Boo! fast de hinner nokk ändra si några gånger till innan det är dax.

onsdag 22 april 2009

ån igen

Ja.. idag har jag varit nere vid ån igen :) picknickade men Ida, Niklas och Lee, en kompis till Niklas från England. det var lika mys som vanligt. Måste gå hem te en tanta som bor här och prata lite med henne för hon vet massor om saker som hänt och och sånt förr i tiden.
Lämnade in min cykel till verkstan igår och hämtade den idag så nu måtte den gå redit bra!
Grillade ikväll :D

tisdag 21 april 2009

Broken Strings

Fruktansvärt bra låt!


måndag 20 april 2009

Mys


I helgen har jag haft de mysigt :)
Varit på outlet i osby och fyndat lite billighetssaker. En fin lampa, en apfin påfågel, två ljuslyktor och två hyllor.
Varit ute massa i solen! I lördags gick jag, Hanna och Pix hem te mig och låg på studsmattan och gräsmattan en stund och ritade. Va nere vid ån på ett jättefint ställe i söndags och tog massa fina foto med Hanna och Erica, vi måååååste tälta där i sommar och på maaassa andra ställen :)
Grillade och kollade på Robinson i lördags hos Anna, var en liiiten runda på puben också men de va typ bara några folks i 35+ årsåldern där när vi kom.
Har nokk blitt lite solbrännd också minsann!

onsdag 15 april 2009

kamera


Igår köpte jag mig en systemkamera! :D roligt! måste ut och fota massa nu. den ska bli skoj att ha med sig på alla äventyr i sommar! måste klart vara rädd om den, men inte överdrivet rädd, då är den inte lön att ha.. jag har försäkring på den i 2 år tror ja.. förutom mot stöld. så ta den ikke tack :)

tisdag 14 april 2009

Skit


Igår tillägnades min dag åt att mocka skit! Fruktansvärt trättsamt.. 25 skottkärror krävdes det för att få ut möget som ligger framför dörren ur den lilla boxen. Från den stora boxen kastade jag de direkt ut genom fönstret som ni kan skåda där bak.. måtte jag ha ett bra hjärta nu med tanke på att sånna dofter ska vara bra för just hjärtat.

picknick



Har haft en väldans trevlig helg :) Grillat med kompisar i fredags och lördags, gott och mysigt att sitta ute.. helst skulle jag bara vilja låsa alla dörrar och tvinga mina kompisar att vara ute med mig hela tiden.. hahaha fast på nätterna är de fortfarande kallt.. har börjat cykla massa nu istället för att köra bil, det känns bra! Börjat gå mer också.. gick en runda med Emelie och lille Elias i lördagsförmiddag och på kvällen gick jag hem från byn med Hanna och ida istället för att köra bil, visst är de skönt att köra bil men man missar ju så mycket.. speciellt nu under våren. tar typ 45 minuter längr att gå men ja brukar inte ha nån brådska.

I söndags gick jag ut i skogen med Hanna och Erica. Vi gick ner till ån, ligger ett sååå fint torp där men det är lite avsides från alla andra hus här och sånt men fiiint precis nere vid ån med bokskog runt :) sen följde vi ån nån kilometer tills vi kom ut vid vindskyddet och stora vägen. Hämtade Pix på stationen passade på att köpa lite fika och körde ner till skeingesjön och satte oss och picknickade. Satt där i nästan 4 timmar och pratade, hade armbrytar tävlingar (som catman vann ;) hehe) och badade fötterna. Om jag doppar min ben en centimeter mer änn Hanna så är hon självklart tvungen att doppa sina en centimeter mer änn mig för att bevisa att hon minsann också är en karl ;) hade en liten tävling om vem som kunde gå längst ut och till flest stenar.. hon vann såklart på hennes hittepåregler (i verkligheten måtte jag ha vunnit men det är lika bra att låta henne tro att hon är den största mannen så hon inte blir sur) :D

lördag 11 april 2009

släpp korna lös de e vår!

Imorse när ja matade korna ställde ja mi på foderbordet och sa högt och tydligt inför alla kor att idag ska ni minsann få gå ut och leka av er, en hel sommar! och väntade mig världens råmande och sprattel i benen på dom små liven men dom stod bara lugnt kvar, tuggade sitt hö med hela huvet och stirade på mig som om att jag vaknat alldeles för tidigt.. kossor säger ja bara..

Men senare när dörren öppnades blev de minsann liv i dom! En och en efter att dom blitt lössläppa sprang dom ut i hagen och skuttade, kalvarna ställde sig nyfiket och undrade vad detta va för stor värld utanför ladugårdsväggarna.. nu verkar dom gilla den nya världen mycket! :)

Igår hade jag lite kompisar här hemma, vi satt ute och grillade i solnedgången de va mysigt!

torsdag 9 april 2009

åbesök


Idag gick jag en runda ner till ån med Ida, Therese, Daniel och lilla Keila. Det var trevligt! så härligt med vår och det står snödroppar, krokusar och påskliljor lite här och där :) hittade tillochmed några vitsippor! Längtar till i slutet på maj då man kommit igång ordentligt med badandet! de ska bli så skönt att bara ligga i gummibåten och guppa och få massa sol på sig!

Jag och Ida planterade äntligen om våra plantor idag, så nu måtte dom växa bra och bli stora te sommaren så ni kan komma hit och vräka i er lite av dom.

I Helgen ska vi kanske släppa ut korna.. Ska bli skoj, måtte ju va skönt för dom att få komma ut och springa av sig lite efter långa vintern. Men jag får se te att va ute hos kavlarna mycket i början så dom inte blir rädda för mig. Det kommer ju så mycket nytt när dom släpps ut så dom brukar bli lite skygga, men iår har ja ju varit hos dom ganska mycket i ladugården och som springer ätte en så man får ta skydd.. hehe

måndag 6 april 2009

vårmys

Igår var Hanna, Erica och Pix här :) vi va nere en runda vid skeingesjön och sen grillade vi.. Det är sååå härligt med vår! Catman loves it Vi kollade på film och tog massa foto också! alltid skoj att träffa er :D måtte vi hitta på mycket skoj i vår och sommar, tälta, grilla och bada massa!

lördag 4 april 2009

trött sten

Igår hade jag vaknat mellan sju och halv åtta 12 dagar i sträck för att mata dessa små trättsamma kor.. Jag har ju förvisso sovit ganksa mycket dom senaste månaderna men nu är jag trött.. OCH imorse ringer pappa innan klockan bara slagit nio och säger att ja måste plocka sten (då somnade jag direkt igen) haha nee men kom hem från hässleholm klockan 3 inatt och somnade inte förren halv 4.. FAST, det är ändå ganska skoj, inte att plocka sten då.. men att köra traktor, vara ute i solen, lyssna på fåglarna och få motion :)


Ikväll ska ja hem te Erica som fyller 21! men hon har alkoholuppehåll till mitten av april och Hanna och stephan dricker ju inte så mycket mer och jag kör, så jag får nokk hålla mi nykter också så ja kommer hem te min sköna säng och kan sova läääääänge imorn! den som ringer tidigt får en.... KRAM


Satt ute i trädgården och grillade med Ida härromkvällen de va supermysigt förutom en liten detalj, att vi inte hade någon tändvätska och att Niklas pågrundav detta var asirriterad (som vanligt) vi var helt korkade som skulle tända eld på grillkol utan tändvätska.. men 20 minuter efter att potatisarna va klara, lite gräs och papperseldande och 45 senare, hade vi fin glöd och grillade kotletter, champinjoner och tomater, Niklas kunde ju förståss inte erkänna att han skrikit grannarna döva i onödan så han grillade minsjäl sina kotletter i ugnen! Sen åt vi gott :)

torsdag 2 april 2009

Hoppas

KOM OCH HOPPA! :)

Igår var jag nere vid sjön och fikade med Ida och Niklas. Det var trevligt :) men så klart kunde solen inte hålla sig framme mens vi va där..
Idag däremot har de varit så soligt och grannt så jag inte kunde motstå frestelsen att sätt upp studsmattan. Det är så skönt att ligga på den och lyssna på fåglarna så att jag somnade och vaknade inte förrens de kom två fruntimmer förbipasserandes på vägen och gapade på sin lilla pudelvalp som sprang runt studsmattan och yrade.. :S