fredag 31 oktober 2008

Wii fit


Igår körde jag och Niklas till Emelie, Patrik och lille Elias! trevligt så! vi hade med oss billighetspizzor från en pizzeria i osby som tar 29:- pizzan! inte illa minsann och dom var goda också men det är de mesta för mig ;)
vi spelade Wii fit hela kvällen lång!! de va skoj och jobbigt på sina ställen hehe!! måste skaffa ett sånt någång.. haha i början av kvällen var min fitålder 23 år och i slutet av kvällen var den 42 HAHA.. bara för ja gjorde fel på en balansövning :/

Det SNÖADE minsann lite igår också!! men inte så de la sig på marken.. men såg på nyheterna att i växjö va de några cm snö! mysigt hoppas vi får en redit vit vinter iår! de hade ju varit alldeles för trevligt!


måtte bara visa en låt med både Jay och Terra!! bätter kan de ju inte bli! haha

onsdag 29 oktober 2008

hippie foto

nu har ja testat hur ja ska se ur ikväll!! fixat massa fint på ett par gamla vida byxor och en gammal skjorta! grannt så ja kan döööö för att!

DEAD HIPPIE YAY!!!

Hippie


NU har ja ätit lide frukost gott sa!! åt crunchy för första gången på evigheter.. borde göra det oftare med lite kräm och mjölk! mahaha
har precis tvättat lite, duktig sa hälten vore nokk! nu ska ja leta upp lide hippie-kläder ja kan ha på mi ikväll då jag ska vara död hippie..! Love, Peace and Understanding!!

FAAAAAN!! nu har ja precis suttit och skrivit hela alfabetet på olika bilder i paint för att sedan lägga in dom som uttrycksymboler i msn och skriva med dom.. men så går de ju bara att skicka fem symboler samtidigt :S:S ja får damp.. har gjort attl i onödan.. och nu måste ja fixa tillbaka allt :/

tisdag 28 oktober 2008

stylad!


Nu har jag minsjäl stylat te min blogg lite.. hope u like it! ;) fick massa hjälp av Therese! tur att nån kan hjälpa mig för min hjärna hänger inte alls med i tekniska saker nuförtin :P och det BÄSTA av allt är att nu kan ALLA kommentera min inlägg! jag förväntar mig minst fem om dagen ;P haha ellor inte.
när ja cyklde hem upptäckte jag att det är finfint stjärnkalrt idag! så klart att man ser ändå till uranus! mahahah

o
ch glöm för allt i världen inte att lyssna på Jay Brannan så ni blir lite snälla!

aja ha det bra
för de ska ja!
Nu har herr Larsson varit i Hässleholm och bytt sin nyinköpta vinterjacka till en storlek mindre.. (är en mästare på impulsköp..) den sitter iaf myycket bättre nu! köpte även en skjorta som är så granner sa! ja brukar inte gilla skjortor för dom är så obekväma.. men nu har dom ju en del som är lite mer tygiga och nästan fula.. därför blir dom granna! köpte även en presentis till lillafröken 3s som blir lite större om typ en månad men som ska fira den stora dagen redan imorn med halloweentema! därför köpte jag ju såklart också lite vit och svart ansiktsfärg så man kan bli scaryyyy, ja ska va en död hippie! wiho (den drogade nokk ihjäl sig)
nu ska jag kolla på expedition vildmark!

helig är Jesus

måndag 27 oktober 2008


Idag har jag och pappa tagit in tjurarna i ladugården.. trevligt för dom att stå där nu och bli serverade mat morgon och kväll! Ja fick trimma av dom all deras fina päls också.. annars hade de ju blitt alldeles för varmt för di små liven. lite kittliga är dom minsann också.. ;)

söndag 26 oktober 2008


UFF!! nu blir de minsjäl mörkt också.. knappt så man hunnit se nåt ljus idag! men aja snart har vi en mysig jul sen massa slask och skit och sen en vår!! <3 våren är bäst.. fast egentligen är den så bra för att det snart är sommar när den kommer.. så sommaren borde ju vara bäst men är ändå är den inte det.. på våren går man lixom runt bland alla nyutslagna löv och vitsippor som i en liten drömvärld och tänker på allt skoj man ska göra under sommaren.. man har det allmänt mysigt njuter av solen och börjar grilla, bada och gå barfota.. sen när väl sommaren kommer händer de inte så mycket skoj ändå. det regnar mest och man har massa måsten att göra och vips så är det höst och löven liggen i vattenpölarna..

mysigt att ha en gosekise iaf! :)

Idag har jag, Niklas och Ida köpt oss en varsin pelargon.. ska se vilken som kan få sin att överleva längst.. men min va ändå snyggast ;) min lilla miss issippi fick va mä på bilden också!

har varit fint och solig höstväder idag.. det gillar vi.. mer av det tack, gud?


inatt ska man minsjäl vrida bak klockan också.. kommer bli så mörkt om kvällarna sa.. trättsamt.. men aja.. skönt nu iaf när man kan ha fönstret öppet lite utan att de kommer massa myggor och flugor!

nu ska ja ta och sova.

fredag 24 oktober 2008


Nu har jag äntligen köpt en varm jacka och ett par skor :) de behövdes för min gamla jacka är inte så varm och mina skor har ett stort hål i sig.. men ja gillade dom :( aja..
beställde Jay Brannans album också!! bra låtar där sa

ska iväg och jobba om en stund.. men det är bara högstadiedisko ikväll så det är från nio till ett.. kommer man iaf hem innan hela natten är över! också är de inte massa fyllosar som inte vet vad dom pratar om.. haha.. ska stå i garderoben tror jag.
har varit borta i 6 dagar och självkart välkomnas man hem av en stor hög disk på vasken och överfulla sopor.. skoj skoj men så är det väl när man bor med latisar! uff uff

har ätit kinesmat idag också eller asiatisk eller va de va.. jordnötssåsen är iaf hemskans god!

ha de finfint i fredagsmyset!

Denna mannen måste du lyssna på! brabra

lyssna på alla andra låtar med honom också!

om ni hellre vill ha en kvinnlig version av låten så är hon här också duktish



Nu får ni läsa lite skoj saker om mig själv.. bara för ja inte har nåt att göra.. men ja ska äta frukost snart!!

SAKER OM DIG SJÄLV:

1. är du singel? jes
2. är du lycklig? jaa
3. är du uttråkad? jao
4. är du ledsen? nee
5. är du italienare? bara i själen! mahaha nee jag är en snapphane i själen juh!
6. är du cooling? självklart!




DITT KÄRLEKSLIV:

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? en liten del av kärlek kanske :)
2. har du någon gång blivit sårad? jaa
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille en hel natt? jaou
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? jes
5. har du strulat med någon under de två senaste månaderna? jou
6. gillar du någon just nu? bara kompisar!



SENASTE

1. telefonsamtalet du fick? niklasch
2. personerna/personen du var med? niklasch??
3. roligaste grejen som hänt? när ja skrev detta
4. personen du smsade? Pixie! :)
5. vad skrev du till den? 39.. Är i hässleholm snart.
6. du tillbringade natten med? jonas, jinx, Lucky, alva och nala ^^
7. du kramade? Pixie! :)

torsdag 23 oktober 2008


HÖST!! nu är de minsann höst och nästan inga löv kvar på träden :/
ja ska köpa en stor pumpa och skära ut en söt gubbe och sätta ljus i! sen ska ja äta kanelbullar..
ja trodde inte de va några som läste min blogg precis men e va de visst.. så ja får ävl börja skriva lite igen ;)
nu åt ja upp min sista godisbit.. men den va god!
vet inte redit vad ja ska skriva..
har sett massa bra filmer de senaste dagarna :) blandannat swept away, fair game och coyote ugly! se dom!
jag ska in till stan imorn tror ja.. måste köpa en ny jacka och nya skor.. mina nuvarande skor är helt söndriga.. inte bra när snön (eller slasket) kommer.. men ja måste spara lite pengar också!
jaaaaag vill boooo i detta torpet och göra det myyysigt!!
tack för mig!