söndag 26 december 2010

skiiiiiiiitbra!



rubriken läses på finlandssvenska

Nu är det såhär att denhär tösabiten har en tävling där hon ska utse en bild att måla av. eftersom hon är grym på att måla och jag har en perfekt supertråkig bild så tycker jag att hon borde göra nåt fint av den med typ massa fåglar och skogsväsen! ;)


fredag 10 december 2010

mitt liv just nu.

just nu sitter jag och väntar på att jag ska orka mig ner och fixa till en goood kycklinggryta med kokosmjölk! :)
Har precis varit ute och matat korna.
Månen och stjärnorna är fina ikväll.
Vi åkte pulka idag på idrotten, det var skoj! sen fick vi köttbullar i matsalen. inte illa det :)
Jag ska jobba hela helgen också.. men det känns rätt lugnt, helgerna brukar vara mysiga.
Kanske händer det nåt extra mysigt denna helgen?
I skolan händer det massor nu. ellr nej det gör det kanske inte, men det känns som att det måste hända så mycket så jag hinner inte med nåt typ. men jag har lärt mig dreja nu! måste bli klar till att spänna upp min andra väv så jag kan börja väva igen. det var skoj! vi målar kroki också, det är skoj men jag har svårt att måla massa pill, då blir det inte bra (jag borde kanske öva på det) så jag tycker bäst om när vi kör många olika ställningar på kort tid.

I onsdags fick jag följa med Gillian till ett par hästar och riiiiiida. det var skoj! jag har bara ridit islandshästar innan och det var ett par år sen. Nu fick jag hoppa upp på en stooor och stark nordsvensk och rida ut i vintern! vi hoppade över små bäckar och stockar, gick ner för branta backar, red genom tät granskog så vi fick grenar fulla med snö över oss och sist men inte minst så galopperade vi massa! :) ibland så hörde jag lite sagan om ringen musik i huvet.



ha det fint alla små liv!