torsdag 26 februari 2009

Fågel, fågel i trädet där. Säg mig, när är våren här?

Nu har jag köpt ny fågelmat för dom små liven äter som hästar här.. För alla er som nyfiket följt fågelbollstävlingen kan jag glädjsamt berätta att dom minsann gamsade i sig min först! :D Wiie

Regn, regn och regn.. men imorn skulle de nokk komma lite sol sa dom på radion :)

Igårkväll hjälpte jag Stephan att flytta till ny lägenhet.. det är skoj när man väl har flyttat allt och ska möblera och plocka upp sakerna :) men att packa är de absolut tråkigaste som finns.. fast de hade han fått hjälp med av några duktiga töser! Blir sugen på att flytta själv också.. men inte till lägenhet i stan eller byn.. men nått litet torp eller stuga skulle va mysigt.. just att bara få ha sitt eget lixom :) sen skulle de ju förståss också va spännande att se hur Niklas och pappa skulle klara av att städa här hemma själva ;)

onsdag 25 februari 2009

famous?

IBLAND känner man sig som en liten mus som hjälplöst ligger på en slemmig paddas rygg..

Jag har haft 960 besök i min blogg på ett halvår... hur har ni egentligen tänk er att jag ska bli fu**ing famous på de?? nee skräpning tack!

hemhjälp?

Nu har jag sökt jobb i hemtjänsten i Osby och på ålderdomshemmet.. mååååtte dom vilja ha mi! Alla andra bara inte vill ha mi..

(men i mitt huve vill dom ha mi innerstinne ändå)

måndag 23 februari 2009

Patrik 1,5


Har precis sett Patrik 1,5 sååå bra, fin och rolig film!
Du måste se den! :D

lördag 21 februari 2009

stod


Igår va de 20år sen ja ställde mig upp första gången utan hjälp av nån.. men höll mig i sängen ;)

fredag 20 februari 2009

hum


bajbajbajbaj.. ja måste skaffa mi ett jobb.. annars vet ja inte redit var ja ska få pengar ifrån i vår och sommar.. men saker löser si nokk ska ja se ;) hehe ingen brådska här inte.. ja säger som en klok dam sa till mig en gång "om man bara väntar och tar de lugnt så händer saker av sig själva" varför stressa och hålla på massa hela tiden? men de e klart.. nu bor ja hemma också.. hade ju varit värre om ja hade haft en hyra att betala.

nu har vi 9 kalvar som springer runt och hoppar ute i ladugården.. ännu är dom små och söta ;) väntar bara på att de 2 sista ska ploppa ut också.

Ikväll är ja bjuden på middag hos mamma.. dom skulle grilla :S men aja de är ju gott :)

söndag 15 februari 2009

Here comes the sun


Jag begriper inte varför jag inte åt MAJS, CHAMPINJONER eller AVOCADO när ja va liten.. får skylla på att ja va liten och dum.

fredag 13 februari 2009

SOLDAG :)

Idag är de minsjäl soligt och fint.. måtte våren komma nu :) Jag och Ida har varit hemma hos hennes föräldrar och ätit idag, vi hjälpt till att skotta och lava in ved i källaren också. duktiga sa ;) sen satt ja på altanen och njöt av solen så skönt.. här hemma är de så dant.. har ju inte uterum eller nåt så här kommer man bara åt solen om man går ut.. :/

torsdag 12 februari 2009

Mänskligt är vackert, perfekt är tråkigt.

Snönsösnö nu får du väl ändå bil te tö? ja vill ha vååååååår, rykiga grusvägar, kvittrande fåglar, varma solnedgångar, blommor och löv. sen skulle de inte skada om ja fick lide mys te detta också! ;3

Idag gick jag upp vid sju :o sen har jag tränat och varit i byn lite. är faktiskt skoj att träna.. springer på löpbandet i en halvtimme.. om jag bara är ute och springer på vägen klarar ja ju knappt en kvart :S haha och man blir riiiiktigt svettig mahaha och sen känns de ju lite skönare när man sitter vid datorn at man iaf gjort nåt vettigt. Har köpt god mat jag ska göra ikväll också.

Igår va Hanna här och lekte lite med mig, de va hiiiemskans trevlans :)

måndag 9 februari 2009

klippklopp

Idag har jag klippt mig.. vet inte redit hur de känns.. känns både bra och tråkigt men framförallt behövligt..gjorde ljusa slingor också :3 nu te sommarn lixom ;)
frisören ville väldigt gärna hitta på nåt med mina polisonger också så han smalnada av dom ^^sparade en liten fläta så ja kan minnas hur långt de va en gång i tiden ;)

fredag 6 februari 2009

goodboi


Nu har vi minsjäl fått tre kalvar :) jag och ida har döpt dom till Molly, Kajsa och Santos.. Tyvär fick Molgan heta Molly Ia för de är ju en kossa.. Kajsa är verkligen kobent, hennes fötter pakar så snett :P haha dom lär sig så snabbt dom små liven, bara några timmar efter att dom ploppat ut ur magen är dom uppe och springer.. makalöst.. och det är mysigt att dom är kelna för dom har inte lärt sig att vara rädda ännu ;)
Jag har börjat träna på gymmet! eller ja jag har varit där två gånger nu.. men måtte ja fortsätta med det, det är skoj faktiskt :) skoj att arbeta så man blir svettig för en gångs skull! och det är så skönt för på förmidagarna är de typ bara 3 personer till där ^^

tisdag 3 februari 2009

Kalv


Ikväll kom första kalven :)
liden och slemmig så hälften hade varit nokk.