söndag 31 augusti 2008

soldag

idag har jag lekt med Therese, vi har kollat på film, "P.S I love you" närmare bestämt! den va minsann inte så illa! :) den får du spana in.

vi satt också ute i solen , det var trevligt. måtte de va soligt några dagar nu!

msn separ och jag är ganksa så väldigt oteknisk. men aja de får väl gå ändå!

haj haj

lördag 30 augusti 2008


hum? min först blogg. tänkte bara använda den för att tänka lite och för att ha nåt att underhålla mig med i min tråkiga vardag.

och här förväntas ingasomhelst rättstavelser :)

igår jobbade jag min sista dag på ikea.. de va lite tråkigt, har ju börjat känna folken där lite bättre och allt nu och dessutom måste jag ju ha ett jobb, men nu har jag iaf fått pengar så jag kunnat köpa en ny dator! inte illa minsann.

men abrakadabra.. jag ska på möte med effekt personal på måndag så får dom allt ta och klämma in mig i ett litet hörn på lagret! ja ska va übertrevlig och duktig på att jobba :) ifs sitter man bara på dendär trucken och får ont i rumpan och kollar på klockan hur många halvtimmar de är kvar tills nästa rast. men det är ändå skoj på nåt vis där..

Jobbade på björket igår också.. uff va stressigt. dedär jobbet är nokk inget för mig egentligen.. hahha massa gapiga ungar hit och dit och matteräkning som grädde på mosen! eller nä grädden på mosen är nog att städa toaletterna när det stängt och torka upp alla spyor och piss som ligger brevid toastolarna.. man tycker ju ändå att dom kunde va lite mer träffsäkra!

nu är det snart september och knappt ljust till nio på kvällarna längre :/ lite trist att sommaren är slut fast ännu är den då inte slut men det är lite sepe för när det är 15 grader varmt på våren och löven inte ens slagit ut då ska man minsann var aute och leka och helst bada och hålla på men när det är 18 grader i slutet av augusti ne då ska man bara sitta inne och glo.. borde gå ut och leka i sommaren! borde iaf ta ett sista dopp i skeingesjön för iår och ta förväl av den mysiga :) nu får man börja längta efter alla mysiga saker man ska göra nästa sommar. men som säkert inte blirav haha. man längtar bara efter det man inte har, man lever för mycket i framtiden.. borde inte tänka så mycket, sluta tänka häng lite tunna gardiner i träden där ute och se hur dom fladdrar i vinden.. om man bara tar de lite lungt händer nokk saker av sig själv ska vi se.!

våren är ändå härligast, när solen börjar värma och alla små blommor kommer upp ur marken.. känns som man lever lite längre bak i tiden då. svalorna svävar om kring bland taken och dammet yr efter bilen på den torra grusvägen!

taskelivask